غیرفعال کردن آواتار در وردپرس : غیرفعال کردن نیم رخ وردپرس
سلام دوستان عزیز ، امروز میخوام بهتون روش غیرفعال کردن آواتار یا گراواتار در وردپرس رو توضیح بدم که اخیرا هم ترجمه شده به نیم رخ، پس با من همراه باشید.
خیلی ساده و سریع :
برای غیرفعال کردن گراواتار یا آواتار یا نیم رخ در سایت وردپرسی کافیه 4 کار زیر رو انجام بدهید:
- وارد پنل ادمین بشوید
- از منوی داشبور گزینه تنظیمات و سپس گفتگو را کیلک کنید
- در صفحه باز شده تیک عبارت “نمایش نیمرخها” یا نمایش گراواتار را بردارید
- دکمه ذخیره تغییرات را بزنید و تمام
توضیحات اضافی ای که همه سایت ها میزارن
گراواتار بهعنوان یکی از قابلیتهای محبوبی و کاربردی است که وردپرس از آن پشتیبانی میکند.
وردپرس از گراواتار بهعنوان پلتفرم آواتار پیشفرض استفاده میکند. که این به کاربران وردپرس اجازهی نمایش آواتار یکسان در هر وبسایت گراواتار فعال را میدهد.
بااینحال ممکن است در برخی موارد مایل به نمایش گراواتار در سایت نباشید. در این مقاله ما به شما نحوهی غیر فعال کردن Gravatar در وردپرس را آموزش میدهیم.
امروزه با توجه به گسترش اینترنت کاربران تمایل دارند که در فضای اینترنتی فعالیت بیشتری داشته باشند. بهاینترتیب کاربران میتوانند برای خود یک هویت ایجاد کرده و بهراحتی در تمام فضاهای مجازی و گروهها و سایتها عضو شده و کار کنند.
شما بهوسیله گراواتار میتوانید در دنیای وب یک پروفایل مخصوص خود را داشته باشید و دیگر نیازی نیست در هر سایت عضو شوید. بسیاری از سایتها از این قابلیت پشتیبانی میکنند. درواقع گراواتار شما را از این روند طولانی و خستهکننده نجات میدهد.
گراواتار چیست؟
گراواتار یک سیستم است که بهوسیله آن شما میتوانید تصویر پروفایل منحصربهفرد خود را داشته باشید. توسط گراواتار شما میتوانید در هر سایتی که کامنت میگذارید تصویر انتخابی خودتان بهجای پروفایل به دیگر کاربران نمایش داده شود.
امروزه اکثر کاربران و سایتها از گراوتار برای نمایش پروفایل استفاده میکنند.
بهوسیله گراواتار شما میتوانید در سایتهای دیگر یک هویت ثابت داشته باشید.
این یک هویت آنلاین برای شما به شمار میرود؛ و شما میتوانید توسط آن در سایر سایتها با هویت خودتان فعالیت داشته باشید. این موضوع سبب میشود شما شناختهتر شوید.
اگر شما صاحب یک شرکت هستید میتوانید از آرم شرکت خود بهعنوان گراواتار استفاده کنید و خود را به سایر کاربران بیشتر نشان دهید. درواقع با این کار شما را به رسمیت میشناسند.
وردپرس بهعنوان یک سیستم مدیریت محتوا از محبوبیت بالایی برخوردار است و از گراواتار پشتیبانی میکند. گراواتار سبب میشود افراد در سایر سایتها با دیدن تصویر پروفایل شما، نظرشان به شما جلب شود.
و شما با این کار نوعی برند مخصوص به خود را دنیای وب به سایر سایتها و کاربران نمایش میدهید.
برای این کار ابتدا شما باید وارد صفحه اصلی گراواتار شوید و تصویر انتخابی خود را جهت نمایش در دیگر سایتها انتخاب کنید. ح
تی شما امکان این را دارید که چند تصویر انتخاب کنید و مشخص کنید در هر سایتی چه تصویری نمایش داده شود. شما میتوانید این کار را بهراحتی انجام دهید.
بهتر است شما همان ایمیلی را در گراواتار وارد کنید که با آن نظراتتان را وارد میکنید و در وب با آن فعالی دارید. شما میتوانید برای این کار از آواتار پیشفرض استفاده کنید. اما توصیه میکنم برای اینکه برند منحصربهفرد خودتان را داشته باشید از گراواتار مخصوص خود استفاده کنید.
چرا باید گراواتار را غیرفعال کنیم؟
علیرغم فوایدی که گراواتار برای شما دارد؛ اما در برخی از مواقع میتواند مشکلاتی را برای شما به وجود آورد. این مشکلات میتواند نظیر کند شدن سرعت سایت و کند شدن سرعت لود آن باشد.
همچنین برخی اوقات شما در ایران در استفاده از گراواتار دچار مشکل شوید. و این موضوع سبب اختلال در روند کار شما میشود.
به دلیل اینکه شما در ایران با مشکل دسترسی به گراواتار مواجه هستید ممکن است بخواهید آن را غیرفعال کنید. یا کند بودن سرعت لود سایت شما را کلافه کند و شما به این فکر بیفتید که آن را غیرفعال کنید.
بنابراین اگر شما بهعنوان مدیر سایت تمایل به غیرفعال کردن گراواتار سایت خود را دارید به این آموزش توجه کنید.
درباره حجت میرزائی
کارشناس ارشد هوش مصنوعی هستم. از سال 85 کد نویسی با C# را شروع کردم و از سال 91 بصورت حرفه ای کار در زمینه طراحی وب را آغاز کردم. هم اکنون با Asp.net و وردپرس کار طراحی وب انجام میدهم. علاقه مند به مباحث سئو و طراحی اپلیکیشن های موبایل می باشم.
نوشته های بیشتر از حجت میرزائیمطالب زیر را حتما بخوانید
خطا در برقراری ارتباط با پایگاه داده
243 بازدید
دیدگاه ها در وردپرس، چگونه دیدگاههای وردپرس را مدیریت کنیم؟
254 بازدید
ترتیب نوشته ها در وردپرس : آموزش تغییر ترتیب نوشته ها در وردپرس
235 بازدید
زمان بندی نوشته در وردپرس: آموزش انتشار در آینده در WordPress
245 بازدید
ساخت برگه درباره ما : آموزش ساخت برگه درباره ما در وردپرس
238 بازدید
برگه مادر در وردپرس : چگونه در وردپرس برگه مادر بسازیم؟
234 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید