آموزش افزونه Yoast Seo : آموزش کامل افزونه یوست برای سئو وردپرس
همانطور که میدانید یکی از بهترین افزونه ها برای سئو داخلی سایت های وردپرسی، افزونه yoast seo می باشد. در ادامه با آموزش افزونه yoast seo بصورت کامل و جامع با شما هستیم.
افزونه یوست سئو ، یک افزونه رایگان است که به راحتی میتوانید آن را بر روی سایت وردپرسی خود نصب کنید و از مزایای بیشمار آن در سئوی سایت خود بهره مند شوید.
استفاده از yoast seo ، همانند آن است که شما یک متخصص سئو داخلی را در کنار خود دارید که، محتوای پست های شما را چک میکند، تا مطابق با استاندارهای گوگل و بصورت بهینه باشند.
آشنایی با افزونه yoast seo:
- افزونه Yoast SEO ، یکی از مهم ترین و بهترین افزونهها در حوزه سئوی وردپرس می باشد.
- یوست سئو ، فعالیت خود را از سال 2008 میلادی آغاز کرد.
- بروزرسانیهای مداوم، و تطبیق با الگوریتم های جدید گوگل، آن را محبوب کرده است.
- این افزونه هماکنون بیش از 5 میلیون نصب فعال دارد.
- امتیاز کاربران به آن ، 4.9 از 5 می باشد.
- این افزونه قوانینی را در توابع خود استفاده میکند،که نتیجه نهایی موردپسند رباتهای گوگل و کاربران قرار می گیرد.
- از زبان فارسی پشتیبانی می کند.
چرا از yoast seo استفاده کنیم؟
همانطور که میدانید ، سئوی داخلی ، یکی از اصلی ترین ارکان سئو است. و متخصصان میگویند محتوا پادشاه است. افزونه یوست، به شما کمک میکند تا سئوی داخلی خود را به بهترین شکل انجام دهید.
نقشه سایت، یکی از موارد مهم در سئوی سایت شما می باشد، افزونه یوست، براحتی نقشه سایت شما را می سازد.
این افزونه فایل robost.txt را برای شما میسازد و آنرا مدیریت میکند.
آموزش نصب افزونه Yoast Seo
افزونه yoast دارای دو نسخه رایگان و تجاری می باشد. نسخه رایگان را میتوانید به راحتی از طربق پیشخوان وردپرس نصب کنید. اما نسخه تجاری ، رایگان نیست و توسط سایت Yoast.com به صورت اورجینال و دارای لایسنس برای آپدیت خودکار روی یک سایت در اختیار کاربران قرار میگیرد.
در ادامه آموزش نصب و کار با نسخه رایگان افزونه yoast را بصورت کامل آموزش میدهیم.
اگر شما بدنبال نسخه Premium افزونه هستید میتوانید نسخه حرفه ای افزونه yoast را در اینجا خریداری و استفاده کنید.
امکانات افزونه Yoast SEO
- ساده ترین کاربری را دارد.
- این قابلیت را دارد که سایت مپ را مدیریت کند .
- قادر هست که وبسایت را بطور کامل آنالیز نموده و برای بهبود وبسایت پیشنهاداتی را ارائه میدهد.
- برای جلوگیری از تکرار ی شدن محتوا ، باید آدرسها را کنترل نماییم.
- این افزونه این قابلیت را داردکه متاتگ ها را کنترل کند .
- اندازه خوانایی متنها را بررسی می کند
- توانایی این را دارد که وبسایت را با شبکه های اجتماعی یک پارچه کند.
- قادر است کلمات کلیدی ، را پیدا کرده و برروی آنها تمرکز داشته باشد.
- RSS وبسایت را میتواند ارتقاء دهد.
- از پشتیبانی قوی برخوردار می باشد.
- از زبان فارسی پشتیبانی می کند .
آموزش رایگان سئو وردپرس با افزونه Yoast Seo
بعد از اینکه افزونه را نصب کردیم ، فعال سازی آن ، همانند شکل زیر منوی تازه ای به اسم ” سئو ” به پیشخوان وردپرس شما اضافه می گردد. که سربرگهای گوناگونی داردو به بررسی تک تک سربرگها در ادامه مطلب آموزشی می پردازیم .
تنظیمات عمومی
اولین سربرگی که با آن آشنا می شویم عمومی نامیده می شود که شامل چهار سربرگ از هم جدا می باشد که به تک تک هرکدام از آنها می پردازیم
پیشخوان
پیشخوان اولین تب ، که در سربرگ وجود دارد بواسطه این صفحه کلیه اطلاعات و اعلانهایی که مرتبط با update افزونه هست دیده میشود .
امکانات
امکاناتی از قبیل مدیریت نوار منوی ، آنالیز سئو ، تحلیل و تجزیه خوانا بودن مطالب ، محتوای شاخص ، نقشه xml سایت ، شمارنده پیوند متن و … که در این سربرگ وجود دارد با فعال یا غیر فعال نمودن ، این امکانات را ، در اختیار قرار میدهد . بصورت پیش فرض تمام امکانات بصورت فعال می باشد .
یکپارچگی
این افزونه yoast seo این توانایی را دارد که با پلتفرمهایی مانند semrush و Ryte که ویژه اسکن و بررسی seo سایت هستند در هم ادغام کرده و در سربرگها ، با فعال و یا غیر فعال کردن این پلتفرمها ، زمینه اتصال آنها را به وبسایت خودتان فراهم کنید .
شما می توانید بهترین کلمات کلیدی خود را با کمک ابزار semrush ، در صفحه ها پیدا نموده که شما پیشنهاد می دهد . ابزار ryte ، به طور دائم وبسایت شما را جستجو میکند وزمانی که با مشکلی روبرو شد به شما اطلاع رسانی می کند .
نکته ای که باید بدانید این است از هردو ابزار تا مدت مشخصی می توانید بصورت رایگان استفاده کنید و بعداز اینکه این مدت زمانی سپری شد باید هر دو ابزار راخریداری کنید.
ابزارهای وبسمتر
ابزار های وبسمتر بدون نیاز به کدنویسی ، امکان اتصال وبسایت در بایدو ، بینگ ، گوگل و یاندکس را برای ما ایجاد می کند ، برای گرفتن هر کد شما میتوانید روی لینک روبروی فیلد ، کلیک نموده و در انتها دکمه ذخیره تغییرات را انتخاب نمایید .
تنظیمات ظاهر جستجو
دومین سربرگ هست که شامل تنظیمات مهمی می باشد و تاثیر بسزائی در سئوی سایت شما میگذارد و باید آن را تنظیم کنیم ، این قسمت سربرگ های مختلفی دارد.
سربرگ عمومی
سربرگ عمومی مرتبط با پیکربندی تنظیمات کلی افزونه است .در زمان جستجو برای بازدیدکنندگان ارائه می گردد.
جداکننده عنوان :
گاها پیش آمده که در پایان مطالب وبسایت ، نام سایت خود را نیاز است که بنویسید ،شما قادرید ، جداکننده مطلب و نام وبسایت شما کدام کاراکتر باشد را تعیین کنید ، کاراکتر خط تیره به صورت پیش فرض تعیین شده است .
صفحه نخست :
در این صفحه شما قادر هستید که برای صفحه اصلی و نوشته های خودتان عنوان و توضیحاتی که لازم هست را ثبت کنید .
نمودار دانش و schema .org :
در این قسمت شما معین می کنید که صاحب وبسایت ، یک فرد یا یک شرکت یا سازمان است .
اگر وبسایت شخصی باشد ، گزینه شخص را بر می گزینیم وبعد اسم و لوگو خود را ثبت می کنیم ولی اگر وبسایت برای یک شرکت یا سازمان باشد گزینه شرکت را بر می گزینیم و بعد نام و لوگو شرکت را ثبت می کنیم
سربرگ انواع محتوا :
در سربرگ انواع محتوا ، تنظیماتی مانند ثبت تاریخ نوشته ها و برگه ها در وردپرس فعال می کنیم ، نمایش فیلد توضیحات متا برای برگه ها و نوشته ها فعال نموده ، نمایش برگه ها و نوشته ها در موتورهای جستجو را فعال می کنیم ، و نیز از سربرگ انواع محتوا قادر هستید یک الگوی پیش فرض بابت عنوان seo و توضیحات متا تنظیم نمایید .
سربرگ عناصر چند رسانه ای :
این سربرگ به کتابخانه چند رسانه ای و آپلود تصاویر مرتبط می شود و غالبا آدرسی که آپلود می گردد بر روی تصویر جای می گیرد هنگامی که نمی خواهید این عمل انجام گیرد می توانید آن را غیر فعال کنید ، این گزینه بصورت پیش فرض فعال می باشد .
سربرگ طبقه بند ی ها :
این قسمت از افزونه مرتبط با طبقه بندی وبسایت شما می باشد و شما می توانید هر کدام از قسمت های دسته ها، برچسب ها ، ساختار ، محصولات و غیره را به صورت جداگانه شخصی سازی نمایید.
سربرگ بایگانی ها :
سربرگ بایگانی ها، مرتبط با نمایش مطالب نگارنده در موتورهای جستجو هست ، این قسمت زمانی خوب است که چندین نفر نویسنده در وبسایت خود داشته باشید و با کمک این قسمت ، کاربر به راحتی نام نویسنده را جستجو کرده و به سایر مطالب و مقالات و نوشته های او دسترسی پیدا کند ، ولی اگر وبسایت شما یک نویسنده بیشتر نداشته باشد چیزی که ما به شما توصیه می کنیم این هست که گزینه سربرگ بایگانی ها را غیر فعال نموده تا از انتشار محتوای تکراری جلوگیری شود .
سربرگ مسیر راهنما :
غالبا در بالای برگه ها یک مسیر متنی کوچکی به نمایش داده می شوند که به این مسیر متنی کوچک مسیر راهنما می گویند، و نیز در نتیجه های جستجو ، مسیر راهنما نمایش داده میشود ، که شما قادر خواهید بوداز این قسمت مسیر راهنما را فعال نمایید .
سربرگ RSS
این سربرگ این امکان را برای شما فراهم میکند تا برای هر پست خوراک RSS یک بک لینک به سایت خود بیفزایید.
تنظیمات اجتماعی :
آدرس همه شبکه های اجتماعی شما در این صفحه قرار می گیرد شما قادر هستید که برای ارتباط با وردپرس، آدرس حساب های اجتماعی تا ن را وارد نمایید . این قسمت در بدست آوردن امتیاز برای بهینه سازی وبسایت وردپرسی شما ، تاثیر زیادی دارد .
تنظیمات ابزارها
آخرین سربرگ از تنظیمات افزونه به ابزارها اختصاص دارد که شامل موارد زیر است:
درونریزی و برونبری:
با استفاده از این بخش میتوانید تنظیماتی که در سایر افزونههای وردپرس سئو مانند HeadSpace2، All in One SEO و غیره اعمال کردهاید را درونریزی کرده و یا اینکه تنظیمات فعلی خود را برونبری کرده و بر روی وبسایتهای پیاده کنید.
ویرایشگر فایل:
با استفاده از این گزینه میتوانید محتوای فایل robots.txt را مشاهده و یا ویرایش کنید. همچنین در زیر این کادر امکان مشاهده و ویرایش فایل مخفی htaccess. را نیز خواهید داشت.
ویرایشگر گروهی:
در این بخش لیستی از کلیه برگهها و نوشتههای خود را مشاهده خواهید کرد که عنوان سئوی فعلی را در مقابل هر کدام نمایش داده و امکان تغییر آن را برای شما فراهم میکند.
سربرگ سئو :
کلید واژه کانونی :
کلید واژه کانونی ، کلمه اصلی شما است که بر مبنای آن می توانید محتوای خودتان را بنویسید و چند دفعه آن را در نوشته تکرار نموده اید بعداز این که کلید واژه کانونی را وارد نموده اید ، قادرید با کلیک به روی دکمه “عبارات کلیدی مرتبط را دریافت کنید ” کلماتی که با کلمات کلیدی شما مرتبط هست پیدا کنید
پیش نمایش گوگل :
به کمک این قسمت شما قادر هستید د رموبایل ودسکتاپ ، پیش نمایشی از خلاصه صفحه خود را ببیدنید..
عنوان سئو : همان موضوعی که توسط موتورهای جستجو برای مطلب تان نشان میدهد .
نامک :
در آخر آدرس مطلب شما، در مرورگر این کلمه نشان داده می شود .
توضیحات متا :
توضیحات متا خلاصه ای از محتوای صفحه می باشد که در موتورهای جستجو در زیر عنوان سئو به افراد نشان میدهد .
آنالیز سئو :
با کمک اسکرول به قسمت آنالیز سئو رفته ، که در این قسمت افزونه ، قسمتهایی که که مشکل دار هستند و بخشهایی که باید بهبوددهیم و بخشهایی که تایید شده اند را مشخص می کند . این افزونه نیز پیشنهادات و توضیحاتی در زمینه بهبود ، مطالبی را به شما نشان میدهد .
افزودن کلید واژه مرتبط :
در دسترس بودن بخش افزودن کلید واژه مرتبط ، در نسخه پرمیوم افزونه
محتوای شاخص :
اگر محتوایی که شما آن را تولید نموده اید از هرلحاظ خوب و کامل باشد باید گزینه محتوای شاخص را انتخاب کنید
پیشرفته :
در پایان صفحه ، بخش پیشرفته قرار گرفته است که با کمک این بخش شما می توانید ایندکس و نوایندکس شدن صفحه ، و follow و un follow کردن صفحه و canonical صفحه را فعال و یا غیرفعال نمایید .
سربرگ خوانایی:
میزان خوانایی مطالب صفحه ، در این سربرگ مورد تجزیه و تحلیل و بررسی قرار می گیرد اگر طول پارگراف ها کوتاه و یا بلندتر از حدش باشد آنها را آنالیز نموده و به شما برای درست کردن آنها به شما اخطار داده و برای بهینه کردن آنها ، توصیه هایی می کند .
سر برگ اسکیما :
این سربرگ به موتورهای جستجو کمک می کند که وبسایت و محتوای صفحه ها را درک نمایند یا می توان گفت باعث ساده تر شدن جستجو می گردد.
.
سربرگ اجتماعی :
در سربرگ اجتماعی شما می توانید نحوه نمایش محتوا را در شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک ، توییتر و غیره را تنظیم نماییم .
آموزش رایگان سئو وردپرس :
نکته ای که شما باید بدانید این است که شما قادر هستید با سئو و بهینه سازی کردن سایت تان ، امتیاز وبسایت خودتان را د رموتورهای جستجوی گوگل را بالا برده وبازدهی آن جذب بالای بازدیدکننده می باشد.
اموزش yoast seo
آموزش افزونه yoast seo
آموزش افزونه yoast seo premium
فیلم آموزش yoast seo
آموزش کامل yoast seo
آموزش yoast wordpress seo
آموزش کامل افزونه yoast seo
آموزش کار با yoast seo
آموزش نصب افزونه yoast seo
آموزش استفاده از yoast seo
آموزش کار با افزونه yoast seo premium
درباره حجت میرزائی
کارشناس ارشد هوش مصنوعی هستم. از سال 85 کد نویسی با C# را شروع کردم و از سال 91 بصورت حرفه ای کار در زمینه طراحی وب را آغاز کردم. هم اکنون با Asp.net و وردپرس کار طراحی وب انجام میدهم. علاقه مند به مباحث سئو و طراحی اپلیکیشن های موبایل می باشم.
نوشته های بیشتر از حجت میرزائیمطالب زیر را حتما بخوانید
آموزش رایگان سئو وردپرس در سال 2020
138 بازدید
آموزش نصب افزونه Wp Mail SMTP
122 بازدید
تبدیل http به https در وردپرس : چطور آدرس سایت وردپرس را به https تغییر بدهیم؟
173 بازدید
آموزش غیرفعال کردن ریدایرکت خودکار افزونه Yoast در وردپرس
214 بازدید
آموزش افزونه clink وردپرس | لینک های کوتاه در وردپرس بسازید
291 بازدید
آموزش کار با افزونه WP Bitly برای ساخت لینک کوتاه
286 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید